Classic Limited Edition (CD)

Made Men

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Benzino's Thoughts (Interlude)
  2. Just You And I
  3. Da Interview (Interlude)
  4. Is It You (Deja Vu) (featuring Master P)
  5. Vincent's Nightclub (Interlude)
  6. Keep It Movin'
  7. No Matter What
  8. Frank's Place 1 (Interlude)
  9. Wise Guys For Life (featuring Man Terror Of Wise Guys)
  10. Classic Limited Edition
  11. Tommy's Theme (featuring The Lox)
  12. Blowin' Circles In The Wind
  13. Frank's Place 2 (Interlude)
  14. Sticky Situation (featuring Montell Jordan)
  15. Is It You (Deja Vu) (remix featuring Mase/Cardan/Big Pun)
  16. Right Now
  17. Drama Still (featuring Mike McNeil Of Wise Guys)
  18. Must Be Love (featuring Tangg Of Wise Guys)
  19. I Wanna Made Man
  20. 3 Stripe Killaz
  21. Snake Move (Interlude)
  22. Not The One (That Bitch Is Done) (featuring Monifah/Queen Pen)
  23. Clockin' C Notes (featuring Kurupt/Daz Dillinger/Tray-D)
  24. 15 Years In
  25. Cold Hearted (featuring Wise Guys)


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Made Men
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RES72981