Classic West End Records Remixes (CD)

Larry Levan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heartbeat - (club version, with Taana Gardner)
  2. Serious, Sirius Space Party - (club version, with Endah Holt)
  3. No Frills - (with Taana Gardner)
  4. Don´t Make Me Wait - (with New York Citi Peech Boys)
  5. Let´s Go Dancin´ - (club version, with Sparque)
  6. Is It All Over My Face - (female vocal, with Loose Joints)
  7. Work That Body - (with Taana Gardner)
  8. Give Your Body Up To The Music - (club version, with Billy Nichols)
  9. When You Touch Me - (vocal version, with Taana Gardner)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Larry Levan
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WSTN20001.2