Classy Sugar: The Pure Essence Of New York Rock'N'Roll (3CD)

Diverse Artister

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Sugar Bowl Rock (Chip Fisher)
  2. Out Of My Mind (The Platters)
  3. Red Hot Love (Billy Williams)
  4. Groovy (Joe Dodo & The Groovers)
  5. Just Too Much (Ruth Brown)
  6. White Bucks And Saddle Shoes (Bobby Pedrick)
  7. Believe It Or Not (Donnie Elbert)
  8. Trickle Trickle (The Videos)
  9. C. C. Rider (Chuck Willis)
  10. Hey Stella! (Who Zat Down In Your Cellar?) (The Crew-Cuts)
  11. Stampede (Danny Valentino)
  12. Souvenirs (Barbara Evans)
  13. Let’s Do The Slop (Little Joe & The Thrillers)
  14. Have You Ever Had The Blues ( Lloyd Price)
  15. Big John (Titus Turner)
  16. Rock, Baby (Piano Red)
  17. Pitter Patter Boom Boom (The Jaye Sisters)
  18. It Would Be So Nice (Frankie Lymon & The Teenagers)
  19. Love Potion No. 9 (The Clovers)
  20. Baby Jean (Ronnie Hawkins)
  21. Chip Chip (The Mello-Kings)
  22. All Night Diner (Santo & Johnny)
  23. Yes I Will (June Batemon)
  24. Goodbye Kansas City (Wilbert Harrison)
  25. You'd Better Move (Bobbie Brookes)
Disk 2
  1. Bullmoose (Bobby Darin)
  2. That’s Enough (Ann Cole)
  3. Respectable (The Isley Brothers)
  4. No Vacancy (Neil Sedaka)
  5. Cat Nip (Dave “Baby” Cortez)
  6. Miss Orangatang (Lincoln Chase)
  7. When You Dance (The Turbans)
  8. Boogie Blues (Lillian Briggs)
  9. Where You Been (Lloyd “Fatman”)
  10. Flip, Flop And Fly (The Goofers)
  11. Take Me Back To My Boots And Saddle (Screamin’ Jay Hawkins)
  12. Three O’Clock Thrill (The Kalin Twins)
  13. Hip Couple (Jeff Barry)
  14. Yes Sir (The Cues)
  15. No Wheels (The Chordettes)
  16. Flat Tire (The Del Vikings)
  17. I Feel like a Million (Mamie Bradley)
  18. One-Sided Love Affair (Elvis Presley)
  19. Hey Senorita (The Drifters)
  20. Oh, Melancholy Me (The Passions)
  21. Walkin’ Along (The Solitaires)
  22. Yep! [Canadian single version] (Duane Eddy & The Rebels)
  23. Where Did You Go Last Night (Bill Haley & His Comets)
  24. I Got The Blues (Dion & The Belmonts)
  25. (We’re Gonna) Jump for Joy (Big Joe Turner)
Disk 3
  1. Hurtin’ Inside (Brook Benton)
  2. Be Baba Leba (Thurston Harris)
  3. Pink Shade of Blue (Sil Austin)
  4. Shooty Booty (Ivory Joe Hunter)
  5. Ta Ta (Clyde McPhatter)
  6. Elevator Operator (The Rays)
  7. Big Fat Woman (Bobby Freeman)
  8. It’s Good to Me (The Ospreys)
  9. That’s Right (The Five Keys)
  10. Ya Ya (Johnny Restivo)
  11. Since I Fell For You (Buddy & Ella Johnson)
  12. Peek-A-Boo (The Cadillacs)
  13. Am I The Man (Jackie Wilson)
  14. Joanie (The Bay Bops)
  15. What About Us (The Coasters)
  16. Sticks And Stones (Ray Charles)
  17. Boys (The Shirelles)
  18. Birth Of The Blues (King Curtis)
  19. Cuckoo Girl (Chico Holiday)
  20. Flip Flop (Elson Smith)
  21. Rough Lover (Annisteen Allen)
  22. Mio Amore (The Flamingos)
  23. I Really Love You (The Danleers)
  24. Why Baby Why (LaVern Baker)
  25. The Wobble (Jimmy McCracklin)


Utgitt 2011 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 75 Artist Diverse Artister
Label Fantastic Voyage Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FVTD108CD