Cleaning House (CD)


299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Because Of You
  2. Hungry Woman´s Blues
  3. Rocket Ship
  4. In My Girlish Days
  5. Don´t Do It
  6. I´ll Be Your Sweet Black Angel
  7. I´d Rather Be Alone
  8. Love Me To Death
  9. I Lost My Baby To Another Man
  10. If Love Hurts (You´re Not Doing It Right)
  11. Nobody But You
  12. I Want My Money Back
  13. Blues Is In The House
  14. Bad Debt
  15. Things Are Seldom What They Seem To Be
  16. Tomorrow Ain´t Promised
  17. The Equalizer



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Saffire
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ALL514840.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende