Clear As Day (CD)

Scotty McCreery

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Out of Summertime
  2. I Love You This Big
  3. Clear As Day
  4. The Trouble With Girls
  5. Water Tower Town
  6. Walk In the Country
  7. Better Than That
  8. Write My Number On Your Hand
  9. Dirty Dishes
  10. You Make That Look Good
  11. Back On the Ground
  12. That Old King James


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Scotty McCreery
Label Mercury Nashville Bestillingsnummer MERNB001602202.2