Close To The Bone - Unplugged (CD)

Smokin' Joe Kubek & Bnois King

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Poor Boy
  2. Can´t Let Go
  3. My Best Friend
  4. Keep Her Around
  5. Get Out There and Get It
  6. Yankin´ My Chain
  7. Drowing in Red Ink
  8. My Hats Off to You
  9. No Good Could Come of This
  10. Ordinary Man
  11. She Got Rid of Me
  12. Jump the Moon
  13. Mama´s Bad Luck Child
  14. Baby You´re the One


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Bnois King, Smokin' Joe Kubek, Smokin' Joe Kubek & Bnois King
Label Delta Groove Leverandør Import
Bestillingsnummer DGRV155.2