Close To You - Celebrating Dionne Warwick (CD)

Rigmor Gustafsson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Close to You
  2. Walk on By
  3. Move Me No Mountain
  4. So Amazing
  5. I'll Never Fall in Love Again
  6. Much Too Much
  7. Odds and Ends
  8. Alfie
  9. What the World Needs Now
  10. Windows of the World
  11. Always Something to Remind Me
  12. Raindrops Keep Falling on My Head
  13. I Just Don't Know What to Do with Myself
  14. World of My Dreams



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Rigmor Gustafsson
Label ACT Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer ACT97032