Cohen Live: Leonard Cohen Live In Concert (CD)

Leonard Cohen

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Dance Me To The End Of Love
  2. Bird On The Wire
  3. Everybody Knows
  4. Joan Of Arc
  5. There Is A War
  6. Sisters Of Mercy
  7. Hallelujah
  8. I'm Your Man
  9. Who By Fire?
  10. One Of Us Cannot Be Wrong
  11. If It Be Your Will
  12. Heart With No Companion
  13. Suzanne



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 13
Artist Leonard Cohen Label Sony Music
Leverandør Sony Bestillingsnummer 4771712