Cold Water Music (CD)

Howl

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Debuten Higher Class Of Lush gjorde det skarpt etter reutgivelse på stort selskap i 2008, og med tre låter på tung rotasjon ble Howl det mest spilte bandet på P3 det året. I 2009 gikk de inn i studio igjen, nærmere bestemt Kungsten Studios i Göteborg, og kom ut i andre enden med brillefine Cold Water Music.

Det er noe befriende ujålete over disse seks Oslo rockerne. Bandet gir assosiasjoner til en mengde gamle helter: Bruce Springsteen, Big Star og Cheap Trick, for å nevne noen få, samt støypopen som Posies og Teenage Fanclub leverte på tidlig 90-tall. "High Hopes" rumler gromt av gårde under et teppe av gitarlyd, "Urgency" lever opp til navnet med energisk klapping og intens vokal ispedd lekkert tilbakeholdne synthtoner, mens førstesingle "Misdemeanors" rett og slett kan kalles bandets egen utgave av Iggy-klassikeren "Lust For Life".

Tro likevel ikke at Howl lar seg tynge av referansene. Dette er organisk, storslagen og ikke minst vellaget rock, framført av et band som vet hva de driver med. Albumet er produsert av Mattias Glavå (Broder Daniel, Dungen, Håkan Hellström, Anna Järvinen m.fl.) og mikset av David Bianco (Madrugada, Red House Painters, Teenage Fanclub, Jayhawks, Primal Scream, Mick Jagger m.fl.).

Sporliste

  1. Urgency
  2. Misdemeanors
  3. Sobriety Hymn
  4. Controller
  5. High Hopes
  6. Song For K
  7. Weak Sense Of Rebellion
  8. To The Point
  9. Let The Choir Sing
  10. Dödskalle

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Howl
Label EMI Norway Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 509996278862

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende