Cole After Midnight (CD)

Marcus Roberts

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Answer Me, My Love
  2. Embraceable You
  3. Unforgettable
  4. Too Young
  5. Mona Lisa
  6. It´s Only A Paper Moon
  7. Gee Baby, Ain´t I Good To You
  8. Cole After Midnight
  9. I Concentrate On You
  10. What Is This Thing Called Love
  11. It´s De Lovely
  12. I´ve Got You Under My Skin
  13. Ace In The Hole
  14. You´re The Top
  15. It´s All Right With Me
  16. Answer Me, My Love


Format CD Sjanger Jazz
Antall spor 16 Artist Marcus Roberts
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer CK 69781


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende