Collaborations: 25th Anniversary Collection (USA-import) (CD)

Dave Koz

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Good Foot featuring Jeff Lorber
  2. (Your Love Keeps Lifting Me) Higher and Higher featuring Kenny Lattimore and Rick Braun
  3. When Will I Know For Sure featuring Boney James
  4. So Very Hard to Go featuring Michael McDonald and Summer Horns
  5. (I Love You) For Sentimental Reasons Rod Stewart featuring Dave Koz
  6. Let Me Count the Ways featuring Stevie Nicks
  7. This Guy's In Love With You featuring Herb Alpert
  8. Linus and Lucy David Benoit and Dave Koz
  9. Can't Let You Go (The Sha La Song) featuring Luther Vandross
  10. All You Need Is Love featuring Eric Benét, Johnny Mathis, Heather Headley, Richard Marx, Jonathan Butler, Maysa, BeBe Winans, Gloria Estefan and Stevie Wonder
  11. Game of Thrones Theme (The Smooth Version) Scott Bradlee's Postmodern Jukebox featuring Dave Koz
  12. Cryin' for Me (Wayman's Song) Toby Keith featuring Dave Koz and Marcus Miller
  13. Think Big featuring Brian Culbertson and Keb' Mo'
  14. Apartment 2G: I Hear Her Playing Music Barry Manilow featuring Dave Koz
  15. Let It Go


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Dave Koz
Label Concord Bestillingsnummer COJ37642.2