Collected (3CD)

The Searchers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Sweets For My Sweet
  2. Sweet Nothins
  3. It´s All Been A Dream
  4. Ain´t Gonna Kiss Ya
  5. Alright
  6. Farmer John
  7. Love Potion No. 9
  8. Where Have All The Flowers Gone
  9. Since You Broke My Heart
  10. Sugar And Spice
  11. Some Other Guy
  12. Saints And Searches
  13. Don´t Cha Know
  14. Listen To Me
  15. Hungry For Love
  16. All My Sorrows
  17. Saturday Night Out
  18. Bye Bye Johnny
  19. Needles And Pins
  20. Don´t Throw Your Love Away
  21. I Pretend I´m With You
  22. This Empty Place
  23. I Count The Tears
  24. Sho´ Know A Lot About Love
  25. Can´t Help Forgiving You
  26. Where Have You Been?
  27. Someday We´re Gonna Love Again
  28. Shame, Shame, Shame
Disk 2
  1. No One Else Could Love Me
  2. The System
  3. When You Walk In The Room
  4. (I´ll Be) Missing You
  5. What Have They Done To The Rain
  6. This Feeling Inside
  7. Goodbye My Love
  8. ´Til I Met You
  9. Everybody Come Clap Your Hands
  10. If I Could Find Someone
  11. Magic Potion
  12. I Don´t Want To Go On Without You
  13. Till You Say You´ll Be Mine
  14. Goodnight Baby
  15. Bumble Bee
  16. He´s Got No Love
  17. Once Upon A Time
  18. So Far Away
  19. When I Get Home
  20. I´m Never Coming Back
  21. Take Me For What I´m Worth
  22. Too Many Miles
  23. Don´t You Know Why
  24. Each Time
  25. Be My Baby
  26. Does She Really Care For Me
  27. I´m Your Loving Man
Disk 3
  1. Take It or Leave It
  2. Don´t Hide It Away
  3. Have You Ever Loved Somebody
  4. It´s Just The Way (Love Will Come And Go)
  5. Popcorn, Double Feature
  6. Lovers
  7. Western Union
  8. I´ll Cry Tomorrow
  9. Second Hand Dealer
  10. Crazy Dreams
  11. I Don´t Want To Be the One
  12. Hollywood
  13. Umbrella Man
  14. Somebody Shot The Lollipop Man
  15. Shoot ´Em Up Baby
  16. Kinky Kathy Abernathy
  17. Geld (Das Ist, Was Ich Wünsche) (Money (That´s What I Want))
  18. Landwirt John (Farmer John)
  19. Mais C´Était Un Rêve (It´s All Been A Dream)
  20. Sü Ist Sie (Sugar And Spice)
  21. Ils La Chantaient Il Y A Longtemps (Saints And Searchers)
  22. Tausend Nadelstiche (Needles & Pins)
  23. C´Est Arrive Comme Ca (Don´t Throw Your Love Away)
  24. Wenn Ich Dich Seh (When You Walk In The Room)
  25. Verzeih´ My Love (Goodbye My Love)
  26. Aggravation


Utgitt 2012 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 81 Artist The Searchers
Label Immortal Leverandør Gardners
Bestillingsnummer 5337974