Collection III (CD)

Stacey Kent

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. You´ve Got A Friend
  2. What The World Needs Now Is Love
  3. Nobody´s Heart (Belongs To Me)
  4. The Trolley Song
  5. It Never Entered My Mind
  6. I Got It Bad
  7. This Can´t Be Love
  8. People Will Say We´re In Love
  9. Shall We Dance
  10. Bewitched, Bothered And Bewildered
  11. I Wish I Were In Love Again
  12. The Best Is Yet To Come
  13. Bali Hai


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Stacey Kent
Label Candid Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer CCD79995