Colter Wall/Imaginary Appalachia (2CD)

Colter Wall/Imaginary Appalachia (2CD)

Colter Wall

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Thirteen Silver Dollars
  2. Codeine Dream
  3. Me And Big Dave
  4. Motorcycle
  5. Kate Mccannon
  6. WB's Talkin
  7. Snake Mountain Blues
  8. You Look To Yours
  9. Transcendent Ramblin' Railroad Blues
  10. Fraulein
  11. Bald Butte
  12. Sleeping On The Blacktop
  13. Johnny Boy's Bones (Featuring The Dead South)
  14. Caroline (Featuring Belle Plaine)
  15. Living On The Sand
  16. Ballad Of A Law Abiding Sophisticate
  17. Nothin'
  18. The Devil Wears A Suit And Tie


Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 18 Artist Colter Wall
Label Young Mary’s Record Co./Thirty Tigers Bestillingsnummer YMRC002