Come And Get Me - The Complete Liberty And Imperial Singles Volume 2 (CD)

Jackie DeShannon

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Oh, Boy!
  2. I´m Looking For Someone To Love
  3. Hold Your Head High
  4. She Don´t Understand Him Like I Do
  5. He´s Got The Whole World In His Hands
  6. It´s Love Baby (24 Hours A Day)
  7. When You Walk In The Room
  8. Over You
  9. Don´t Turn Your Back On Me
  10. Be Good Baby
  11. What The World Needs Now Is Love
  12. A Lifetime Of Loneliness
  13. I Remember The Boy
  14. Come And Get Me
  15. Splendor In The Grass
  16. Are You Ready For This
  17. Will You Love Me Tomorrow
  18. Windows And Doors
  19. So Long Johnny
  20. I Can Make It With You
  21. To Be Myself
  22. Come On Down (From The Top Of That Hill)
  23. Find Me Love
  24. The Wishing Doll
  25. Where Does The Sun Go?
  26. I Haven´t Got Anything Better To Do


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Jackie DeShannon
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1290