Come Away With Me (CD)

Magni Wentzel

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Roger Kellaway (piano), Niels Henning Ørsted Pedersen (bass).


  1. There's A Boat That's Leaving Soon For New York
  2. Love Comes And Goes
  3. The Days Have No Names
  4. Close Your Eyes
  5. Why Did I Choose You
  6. Come Away With Me
  7. Love Dance
  8. Sleepin' Bee
  9. The Nearness Of You
  10. It Never Was You
  11. Autumn In New York
  12. Get Out Of Town
  13. The Song Is You


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Magni Wentzel
Label Gemini Bestillingsnummer GMCD81