Come Back To Me Love (CD)

Freda Payne

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. You´d Be so Nice to Come Home To
  2. Haven´t We Met
  3. Lately
  4. Come Back to Me Love
  5. Whatever Happened to Me
  6. You Don´t Know
  7. Save Your Love for Me
  8. Guess I´ll Hang My Tears out to Dry
  9. The Island
  10. I Should Have Told Him
  11. I Just Have to Know
  12. Midnight Sun
  13. Spring Can Really Hang You up the Most
  14. I´d Rather Drink Muddy Water


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Freda Payne
Label Artistry Music Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer ART7044