Come Cry With Me (CD)

Daniel Romano

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Middle Child
  2. Two Pillow Sleeper
  3. Just Between You And Me
  4. I'm Not Crying Over You
  5. He Lets Her Memory Go (Wild)
  6. Chicken Bill
  7. When I Was Abroad
  8. Where No One Else Will Find It
  9. Just Before The Moment
  10. A New Love (Can Be Found)


Utgitt 2013 Reutgitt 2013
Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Daniel Romano Label New West
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer 0739662912