Come On Back (CD)

Jimmie Dale Gilmore

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Pick Me Up On Your Way Down
  2. Saginaw Michigan
  3. Memphis Blues
  4. Don´t Let The Stars Get In Your Eyes
  5. Four Walls
  6. I´ll Never Get Out Of This World Alive
  7. Walking The Floor Over You
  8. I´m Movin´ On
  9. Don´t Worry ´Bout Me
  10. Train Of Love
  11. Jimmie Brown The Newsboy
  12. Gotta Travel On
  13. Peace In The Valley


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Jimmie Dale Gilmore
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP613193.2