Come On Get Happy: The Very Best Of Patridge Family (CD)

Partridge Family

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come On Get Happy
  2. I Think I Love You
  3. I Woke Up In Love This Morning
  4. Baby I Love, Love, I Love You
  5. Point Me In The Direction Of Albuquerque
  6. I Can Feel Your Heartbeat
  7. Echo Valley 2-6809
  8. Sunshine
  9. Let The Good Times In
  10. Stephanie
  11. I´ll Meet You Halfway
  12. Together (Havin´ A Ball)
  13. Doesn´t Somebody Want To Be Wanted
  14. Looking Through The Eyes Of Love
  15. It´s One Of Those Nights (Yes Love)
  16. Roller Coaster
  17. Together We´re Better


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Partridge Family
Label Arista Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK787806.2