Come On - Gonna Shake This Shack Tonight (CD)

Wynn Stewart

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Come On
  2. After All
  3. It's Not the Moon That Makes the Difference
  4. Slowly But Surely
  5. That Just Kills Me
  6. Why Do I Love You So
  7. I Wish I Could Say the Same
  8. She Just Tears Me Up
  9. School Bus Love Affair
  10. Donna on My Mind
  11. I Keep Forgettin' That I Forgot About You
  12. We'll Never Love Again - Howard, Jan
  13. I Done Done It
  14. Rain, Rain
  15. Big, Big Love
  16. Playboy
  17. Hold Back Tomorrow
  18. Wrong Company - Howard, Jan
  19. Three Cheers for the Loser
  20. Wishful Thinking
  21. You're That Someone Else
  22. Heartaches for a Dime
  23. Man, Man, Mr. Sandman
  24. Slightly Used
  25. Open Up My Heart (Basic Track)
  26. Wall to Wall Heartaches
  27. Another Day, Another Dollar
  28. Take It or Leave It
  29. Uncle Tom Got Caught
  30. Don't Spook Me
  31. Come On (Master)
  32. Jackie Burns: Wild One


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 32 Artist Wynn Stewart
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD17252


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende