Come On Home (CD)

Boz Scaggs

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It All Went Down The Drain
  2. Ask Me `Bout Nothin' (But The Blues)
  3. Don't Cry No More
  4. Found Love
  5. Come On Home
  6. Picture Of A Broken Heart
  7. Love Letters
  8. I've Got Your Love
  9. Early In The Morning
  10. Your Good Thing (Is About To End)
  11. T-Bone Shuffle
  12. Sick And Tired
  13. After Hours
  14. Goodnight Louise



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Boz Scaggs Label Virgin America
Leverandør Import Bestillingsnummer VIR42984B.2