Inngår i kampanje
  • Nettilbud | Shania Twain

Come On Over (CD)

Shania Twain

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. You're Still The One
  2. When
  3. From This Moment On - (with Bryan White)
  4. Black Eyes, Blue Tears
  5. I Won't Leave You Lonely
  6. I'm Holdin' On To Love (To Save My Life)
  7. Come On Over
  8. You've Got A Way - (Notting Hill Remix)
  9. Whatever You Do! Don't!
  10. Man! I Feel Like A Woman!
  11. Love Gets Me Every Time
  12. Don't Be Stupid (You Know I Love You)
  13. That Don't Impress Me Much - (UK Dance Mix)
  14. Honey, I'm Home
  15. If You Wanna Touch Her, Ask!
  16. Rock This Country!



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall spor 16
Artist Shania Twain Label Mercury US
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1700812


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende