Come Share My Life (CD)

Glenn Yarbrough

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Come A-Tricklin´ Down
  2. Stanyan Street
  3. The Warm And Gentle Girls
  4. Hummingbird
  5. No One To Talk My Troubles To
  6. When Summer Ends
  7. Come Share My Life
  8. That´s The Way It´s Gonna Be
  9. The Happy Whistler
  10. Mattie Down
  11. A Young Girl
  12. More I Cannot Wish You


Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Glenn Yarbrough
Label Increase Records Leverandør Import
Bestillingsnummer IRE2193.2