Come To The Mountain: Old Time Music For Modern Times (CD)

Diverse Artister

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come to the Mountain
  2. Hop High My Lulu Gal
  3. Willow
  4. Dark Was the Night Cold Was the Ground
  5. Winter
  6. Sweet Goodbye
  7. Perilous Journey
  8. Down at Mylow's House
  9. Station Blues
  10. Chicken in the Snowbank
  11. Black Jack Davey
  12. Your Heart Has Found a Home
  13. River of Sorrow
  14. Midnight on the Water
  15. Long Journey
  16. Walking Back to Richmond
  17. Bane's Grave
  18. When Sorrows Encompass Me Round
  19. Ashokan Farewell
  20. Help Me Climb That Mountain
  21. Amazing Grace
  22. There Is a Reason


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Diverse Artister
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer RRCD547