Comedians & Angels (CD)

Tom Paxton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. How Beautiful Upon the Mountain
  2. Out on the Ocean
  3. What a Friend You Are
  4. When We Were Good
  5. First Song Is For You
  6. And If It's Not True
  7. Bad Old Days
  8. Reason to Be
  9. I Like the Way You Look
  10. Long Way From Your Mountain
  11. Home to Me (Is Anywhere You Are)
  12. Jennifer and Kate
  13. Dance in the Kitchen
  14. You Are Love
  15. Comedians & Angels


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Tom Paxton
Label Appleseed Leverandør Import
Bestillingsnummer APRCD1105