Comedy Tonight: Sondheims Funniets Songs (CD)

Diverse Artister

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Comedy Tonight (A Funny Thing Happened On The Way To The Forum)
  2. Worst Pies in London (Sweeney Todd)
  3. Little Things You Do Together (Company)
  4. Everybody Ought to Have a Maid (from "A Funny...)
  5. Agony (Into The Woods)
  6. Getting Married Today (Company)
  7. I Never Do Anything Twice (The 7% Solution)
  8. Story of Lucy and Jessie (Follies)
  9. Chrysanthemum Tea (Pacific Overtures)
  10. You Must Meet My Wife (A Little Night Music)
  11. It's Hot up Here (Sunday In The Park With George)
  12. Boy From... (The Mad Show)
  13. Little Priest (Sweeney Todd)
  14. Agony (from "Into The Woods"/Reprise - Robert Westenberg/Chuck Wagner)
  15. Can That Boy Foxtrot (Follies)
  16. You Gotta Have a Gimmick (Gypsy)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Diverse Artister
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA67301.2