Comin' Down With The Blues (CD)

Good Time Charlie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Boogie Man
  2. Why Don't You Stop Babe?
  3. Broke and Lonely
  4. I Ain't Gonna Be Your Monkey Man
  5. I'm a Fool to Care
  6. Out My Door
  7. Lil' Girl
  8. I'm Movin Out
  9. Coming Down With the Blues
  10. Veguzdal
  11. No Buts and No Maybes
  12. Homesick
  13. I'm Hooked
  14. You Don't Love Me
  15. She's Talking Bout Loving
  16. Davy Crockett (bonus)


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Good Time Charlie
Label Good Time Charlie Records Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer GTM002