Coming Around Again (CD)

Carly Simon

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Coming Around Again
  2. Give Me All Night
  3. As Time Goes By
  4. Do The Walls Come Down
  5. It Should Have Been Me
  6. Stuff That Dreams Are Made Of, The
  7. Two Hot Girls (On A Hot Summer Night)
  8. You Have To Hurt
  9. All I Want Is You
  10. Hold What You've Got
  11. Itsy Bitsy Spider
  12. Hold What You've Got



Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Carly Simon Label Arista US
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK771152.2