Coming Up Close: A Retrospective (CD)

Til Tuesday

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love In A Vacuum
  2. Voices Carry - (single mix)
  3. You Know The Rest
  4. No One Is Watching You Now
  5. On Sunday
  6. Coming Up Close
  7. Will She Just Fall Down
  8. David Denies
  9. What About Love
  10. Why Must I
  11. Other End (Of The Telescope), The
  12. J For Jules
  13. Lucky, (Believed You Were)
  14. Limits To Love
  15. Long Gone Buddy
  16. Do It Again - (previously unreleased)



Format CD Sjanger Rock
Antall spor 16 Artist Til Tuesday
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY64944.2