Como Now: The Voices Of Panola CO, Mississippi (CD)

Diverse Artister

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. When the Gates Swing Open
  2. It's Alright
  3. I Can See So Much
  4. Jesus Builds a Fence Around Me
  5. Trouble In My Way
  6. If It Had Not Been For Jesus
  7. If It Wasn't For the Lord
  8. New Burying Ground
  9. God's Unchanging Hand
  10. I Can't Afford To Let My Saviour Down
  11. Talk With Jesus
  12. Lil' Old Church House
  13. Send Me I'll Go
  14. Help Me To Carry On
  15. Move Upstairs
  16. Somebody Here Needs You Lord


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Diverse Artister
Label Daptone Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAP014CD