Compass Point/I've Got Something To Say (CD)

David Allan Coe

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Heads Or Tails
  2. Three Time Loser
  3. Gone (Like)
  4. Honey Don't
  5. Lost Merle And Me
  6. Loving Her (Will Make You Lose Your Mind)
  7. Fish Aren't Bitin' Today
  8. X's And O's (Kisses And Hugs)
  9. I've Got Something To Say
  10. Back To Atlanta
  11. I Could Never Give You Up (For Someone Else)
  12. Take It Easy Rider
  13. Great Nashville Railroad Disaster
  14. Hank Williams Junior Junior
  15. Get A Little Dirt On My Hands
  16. If You Hold The Ladder (I'll Climb To)
  17. This Bottle (In My Hand)
  18. Take This Job And Shove It Too
  19. Lovin' You Comes So Natural


Utgitt 1979 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 19 Artist David Allan Coe
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD15841