Complete Original #1 Hits (CD)

Eddy Arnold

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Eddy Arnold
Bestillingsnummer RG081
  1. What Is Life Without Love
  2. It's A Sin
  3. I'll Hold You In My Heart (Til I Can Hold You In My Arms)
  4. Anytime
  5. Bouquet Of Roses
  6. Texarkana Baby
  7. Just A Little Lovin' (Will Go A Long, Long Way)
  8. A Heart Full Of Love (For A Handful Of Kisses)
  9. Don't Rob Another Man's Castle
  10. One Kiss Too Many
  11. I'm Throwing Rice (At The Girl I Love)
  12. Take Me In Your Arms And Hold Me
  13. There's Been A Change In Me
  14. Kentucky Waltz
  15. I Wanna Play House With You
  16. Easy On The Eyes
  17. A Full Time Job
  18. Eddy's Song
  19. I Really Don't Want To Know
  20. The Cattle Call
  21. That Do Make It Nice
  22. What's He Doin' In My World
  23. Make The World Go Away
  24. I Want To Go With You
  25. Somebody Like Me
  26. Lonely Again