Complete Original Trio Recordings (CD)

Hank Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Medley (You Go To My Head)
  2. Thad´s Pad
  3. Things Are So Pretty In The Spring
  4. Little Girl, Blue
  5. Odd Number
  6. We´re All Together
  7. Odd Number
  8. We Could Make Such Beautiful Music Together
  9. Now´s The Time
  10. Cyrano
  11. There´s A Small Hotel
  12. My Funny Valentine
  13. When The Hearts Are Young
  14. Little Girl Blue
  15. Pretty Brown
  16. Four And Six
  17. The Party´s Over
  18. Have You Met Miss Jones?



Utgitt 1954 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Hank Jones
Label Lone Hill Jazz Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer LHJ10340