Complete Record Works: 1928-1931 (CD)

Silver Leaf Quartette Of Norfolk

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Can Tell The World
  2. I Am A Pilgrim
  3. I'm Going Through With Jesus
  4. When Jesus Comes
  5. Our Father
  6. My Soul Is A Witness For My Lord
  7. Sleep On Mother
  8. Hope I'll Join The Band
  9. You Better Let That Liar Alone
  10. That's What's The Matter With The Church To Day
  11. Jesus Is Mine
  12. Beautiful Lamp
  13. Savior Let Me Press Thy Hand
  14. Ship Is At The Landing
  15. One Happy Time
  16. There Will Be Glory
  17. Lover Of The Lord
  18. Will The Circle Be Unbroken
  19. Lord I'm Troubled
  20. Sittin' In The Circle Be Unbroken
  21. Lord Is Walking With Me
  22. God Had Promised To Provide For Me
  23. Jesus Is All And All
  24. Daniel Saw De Stone


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Silver Leaf Quartette Of Norfolk
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DCU5352.2