Complete Recorded Works (CD)

Blind Alfred Reed

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wreck Of The Virginian, The
  2. I Mean To Live For Jesus
  3. You Must Unload
  4. Walking In The Way With Jesus
  5. Explosion In The Fairmount Mines
  6. Fate Of Chris Lively And Wife
  7. Why Do You Bob Your Hair Girls
  8. Always Lift Him Up And Never Knock Him Down
  9. Prayer Of The Drunkard´s Little Girl, The
  10. Telephone Girl, The
  11. Woman´s Been After Man Ever Since
  12. Why Do You Bob Your Hair Girls No. 2
  13. There´ll Be No Distinction There
  14. We´ve Got To Have ´Em, That´s All
  15. Beware
  16. Old-Fashioned Cottage, The
  17. How Can A Poor Man Stand Such Times And Live?
  18. Black And Blue Blues
  19. You´ll Miss Me
  20. Money Cravin´ Folks


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Blind Alfred Reed
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DCU8022.2