Concerto For Lovers/Pop-A-Conway (CD)

Russ Conway

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Concerto For Lovers
  2. In The Wee Small Hours Of The Morning
  3. Love Is The Sweetest Thing
  4. I Wish You Love
  5. You Stepped Out Of A Dream
  6. They Didn't Believe Me (Tonights The Night)
  7. Our Waltz
  8. More Wonderful Than You
  9. If Ever I Would Leave You
  10. My Funny Valentine
  11. Ruby
  12. Embraceable You
  13. Hi Lili Hi Lo
  14. Elusive Butterfly
  15. Tears
  16. Things
  17. World Of Our Own
  18. All My Loving
  19. More I See You
  20. Spanish Flea
  21. Everyone's Gone To The Moon
  22. One Of These Songs (Girls Of The Folies Bergere)
  23. Second Hand Rose
  24. Strangers In The Night
  25. Promises
  26. I'll Never Find Another You
  27. Happiness
  28. It's Not Unusual



Utgitt 1966 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 28
Artist Russ Conway Label UK-import
Leverandør Gardners Bestillingsnummer 4732702