Confessing - Deep Soul From New Orleans (CD)

Diverse Soul

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Can't Last Much Longer
  2. Say You Will
  3. Don't Set Me Back
  4. House Ain't A Home
  5. Without Your Love
  6. I Love You Still
  7. You're Drivin' Me Crazy
  8. Now That I've Lost You
  9. You Call The Shots
  10. Love Is Like Fire (I Just Got Burned)
  11. Believe Me
  12. I Care For You
  13. Part Of Me
  14. Confessin' A Feeling
  15. Counting Teardrops
  16. His Love For Me
  17. You Got To Love Me
  18. When Something Is Wrong With My Baby
  19. Will You Marry Me Girl
  20. Stop To Think It Over


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Diverse Soul
Label Grapevine Leverandør Import
Bestillingsnummer GRPV3028.2