Cool Heat / Anita O'Day Swings Cole Porter With Billy May (CD)

Anita O'Day

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mack The Knife
  2. Easy Come, Easy Go
  3. Orphan Annie
  4. You're A Clown
  5. Gone With The Wind
  6. Hooray For Hollywood
  7. It Had To Be You
  8. Come Rain Or Come Shine
  9. Hershey Bar
  10. A Lover Is Blue
  11. My Heart Belongs To Daddy
  12. The Way You Look Tonight
  13. Just One Of Those Things
  14. Love For Sale
  15. You'd Be So Nice To Come Home To
  16. Easy To Love
  17. I Get A Kick Out Of You
  18. All Of You
  19. Get Out Of This Town
  20. I've Got You Under My Skin
  21. Night And Day
  22. It's De-Lovely
  23. I Love You
  24. What Is This Thing Called Love?
  25. Memories Of You


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Anita O'Day
Label American Jazz Classics Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 99016