Cool Then, Cool Now (2CD+Bok)

Dean Martin

699,00 69900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Ain´t That A Kick In The Head (Featuring Kevin Spacey)
  2. Mambo Italiano
  3. Little Ole Wine Drinker Me
  4. I´m Sitting On Top of the World
  5. (Open Up The Door) Let The Good Times In
  6. Snap Your Fingers
  7. C´est si Bon
  8. Everybody Loves Somebody
  9. That´s Amore
  10. Memories Are Made Of These
  11. I´ve Grown Accustomed to Her Face
  12. You´re Nobody Till Somebody Loves You
  13. You´ll Always Be The One I Love
  14. Gimme A Little Kiss, Will Ya Huh
Disk 2
  1. Sway
  2. Volare
  3. Please Don´t Talk About Me When I´m Gone (Featuring Robbie Williams)
  4. Bumming Around
  5. LA is My Home
  6. Welcome To My World
  7. King of the Road
  8. Who´s Got The Action?
  9. Five Card Stud
  10. Born to Lose
  11. Side By Side
  12. The Glory of Love
  13. Any Man Who Loves His Mother
  14. Red Sails In The Sunset


Utgitt 2011 Format 2CD+Bok
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Dean Martin
Label Hip-O Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPPB001536802.2