Cool (CD)

George Duke

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Marin City
  2. Wake Up, Smell The Coffee
  3. She's Amazing
  4. If You Will
  5. Never Be Another
  6. Ancient Source
  7. Only You Understand
  8. If He Ain't Mr Right (Then He's Mr Wrong)
  9. Sexy Cool
  10. All About You
  11. Whatever It Takes
  12. Times We've Known, The
  13. At A Glance



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 13
Artist George Duke Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer WB47660.2