Copland: Symphony No 3; Billy the Kid Suite (CD)

New Zealand Symphony Orchestra

59,00 5900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction: The Open Pairie
  2. Street in a Frontier Town
  3. Mexican Dance and Finale
  4. Prairie Night: Card Game
  5. Gun Battle
  6. Celebration: After Billy's capture
  7. Waltz
  8. Billy's death
  9. The Open Prairie again
  10. Symphony No. 3


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Aaron Copland, James Judd, New Zealand Symphony Orchestra
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8559106 Serie Beste symfonier