Core (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sanctuary Act I: Goddess Wrath
  2. Sanctuary Act Ii: Light´s Memories
  3. Sanctuary Act Iii: Exiled to the Void
  4. Sanctuary Act Iv: To Face the Truth
  5. Underworld Act I: Clash of the Titans
  6. Underworld Act Ii: Dark Thoughts from a Dark Heart
  7. Underworld Act Iii: When the Earth Breaks
  8. Underworld Act Iv: Released
  9. Seed Act I: A Ray of Hope
  10. Seed Act Ii: Self Betraying
  11. Seed Act Iii: Doubts Are Seed
  12. Seed Act Iv: Dark Inner Transition
  13. Seed Act V: The End
  14. Star Wars Revisited (Bonus Track)


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Persefone
Label Vicisolom Production Leverandør Sound Pollution
Bestillingsnummer VSP047