Cosmo's Factory (Remastered) (CD)

Creedence Clearwater Revival

109,00 10900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Ramble Tamble
  2. Before You Accuse Me
  3. Travelin' Band
  4. Ooby Dooby
  5. Lookin' Out My Back Door
  6. Run Through The Jungle
  7. Up Around The Bend
  8. My Baby Left Me
  9. Who'll Stop The Rain
  10. I Heard It Through The Grapevine
  11. Long As I Can See The Light
  12. Travelin' Band (remake take)
  13. Up Around The Bend (live in Amsterdam)
  14. Born On The Bayou (jam with Booker T.)



Utgitt 1970 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Creedence Clearwater Revival
Label Fantasy Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 7230880