Cost Of Living (CD)

Delbert McClinton

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. One of the Fortunate Few
  2. Right To Be Wrong
  3. The Part I Like Best
  4. I´ll Change My Style
  5. Hammerhead Stew
  6. Your Memory, Me and the Blues
  7. Dead Wrong
  8. Down in Mexico
  9. Kiss Her Once For Me
  10. I Had a Real Good Time
  11. Midnight Communion
  12. Two Step Too
  13. Alright By Me



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Delbert McClinton
Label New West Leverandør Import
Bestillingsnummer NEWW6079.2