Cotymb (CD)

Boom Bip

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. From Left To Right
  2. Last Walk Around Mirror Lake (Boards Of Canada remix)
  3. Unthinkable (Venetian Snares remix) - Boom Bip & Buck 65
  4. Closed Shoulders (Clouddead remix)
  5. First Walk (Peel session version)
  6. Morning And A Day
  7. Awaiting An Accident (Lali Puna remix)
  8. Third Stream (Four Tet remix)
  9. Use Of Unacceptable Colors In Nature (Mogwai remix)
  10. In The Tree Top
  11. Pulse All Over (Peel session version)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Boom Bip
Label Lex Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LEX021CD