Could We Get Any Closer? (CD)

Jim Lauderdale

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Took A Liking To You
  2. All She Wrote
  3. Calico
  4. Tennessee Dawn
  5. The Ghosts Of The Ridge
  6. Today
  7. Could We Get Any Closer?
  8. Almost Satisfied
  9. I´m Kind Of Learning As I Go
  10. That´s Why I´m Here With You
  11. Lead Me
  12. Honey Hurry Home



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Jim Lauderdale
Label Sky Crunch Records Leverandør Import
Bestillingsnummer SKCR442.2