Country Again (CD)

Ronnie Milsap

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. A Better Word For Love
  2. Country Again
  3. Cry Cry Darling
  4. You´re the Reason I´m Living
  5. Almost Mine
  6. Oh Linda
  7. Even Fools Get Lucky
  8. For a Minute There
  9. Fireworks
  10. On My Own
  11. Trapped In An Old Country Song
  12. If You Don´t Want Me To (The Freeze)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ronnie Milsap
Label Bigger Picture Group Leverandør Import
Bestillingsnummer BGPG527815.2