Country Charlie Pride/The Country Way/Pride Of Country Music/Make Mine Country (2CD Remastered)

Charley Pride

299,00 29900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 1966 Format 2CD Remastered
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 48 Artist Charley Pride
Label BGO Bestillingsnummer BGOCD1185
Disk 1
  1. Busted
  2. Distant Drums
  3. Detroit City
  4. Yonder Comes A Sucker
  5. Green, Green Grass Of Home
  6. That’s The Chance I’ll Have To Take
  7. Before I Met You
  8. Folsom Prison Blues
  9. The Snakes Crawl At Night
  10. Miller’s Cave
  11. The Atlantic Coastal Line
  12. Got Leavin’ On Her Mind
  13. Too Hard To Say I’m Sorry
  14. The Little Folks
  15. Crystal Chandelier
  16. Act Naturally
  17. Does My Ring Hurt Your Finger
  18. Mama Don’t Cry For Me
  19. The Day The World Stood Still
  20. Gone, On The Other Hand
  21. You Can Tell The World
  22. I’ll Wander Back To You
  23. Life Turned Her That Way
  24. I Threw Away The Rose
Disk 2
  1. In The Middle Of Nowhere
  2. The Last Thing On My Mind
  3. Just Between You And Me
  4. Apartment #9
  5. Spell Of The Freight Train
  6. I Know One
  7. I’m Not The Boy I Used To Be
  8. A Good Woman’s Love
  9. Silence
  10. Take Me Home
  11. Touch My Heart
  12. Best Banjo Picker
  13. Now I Can Live Again
  14. A Word Or Two To Mary
  15. If You Should Come Back Today
  16. Guess Things Happen That Way
  17. Before The Next Teardrop Falls
  18. Banks Of The Ohio
  19. Wings Of A Dove
  20. A Girl I Used To Know
  21. Lie To Me
  22. Why Didn’t I Think Of That
  23. Above And Beyond (The Call Of Love)
  24. Baby Is Gone