Country Folk (4CD)

The Carter Family

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Bury Me Under The Weeping Willow Tree
  2. Little Log Cabin By The Sea
  3. Poor Orphan Child
  4. Storms Are On The Ocean
  5. Single Girl Married Man
  6. Wandering Boy
  7. Meet By Moonlight Alone
  8. Little Darling Pal Of Mine
  9. Keep On The Sunny Side
  10. Anchored In Love
  11. John Hardy Was A Desperate Little Man
  12. I Ain't Gonna Work Tomorrow
  13. Will You Miss Me When I'm Gone
  14. River Of Jordan
  15. Chewing Gum
  16. Wildwood Flower
  17. Motherless Child
  18. When The Roses Bloom In Dixie
  19. No Telephone In Heaven
  20. Western Hobo
  21. Carter's Blues
  22. Wabash Cannonball
  23. Distant Land To Roam
  24. Jimmie Brown The Newsboy
  25. Kitty's Waltz
Disk 2
  1. Cannonball
  2. Little Log Hut In The Hill
  3. When The World's On Fire
  4. Worried Man Blues
  5. Lonesome Valley
  6. On The Rock Where Moses Stood
  7. Lonesome Pine Special
  8. No More The Moon Shines On Lorena
  9. Darling Nellie Across The Sea
  10. Sow 'Em On The Mountain
  11. Weary Prodigal Son
  12. When I'm Gone
  13. Sunshine In The Shadows
  14. Lonesome For You
  15. Can't Feel At Home
  16. Mid The Green Fields Of Virginia
  17. Happiest Days Of Them All
  18. Picture On The Wall
  19. Amber Tresses
  20. I Never Loved But One
  21. Tell Me That You Love Me
  22. Where We'll Never Grow Old
  23. We Will March Through The Streets Of The City
  24. I'll Be Home Someday
  25. Faded Coat Of Blue
  26. Sailor Boy
Disk 3
  1. My Dixie Darling
  2. Give Me Your Love And I'll Give You Mine
  3. Are You Lonesome Tonight
  4. Last Move For Me
  5. Wayworn Traveller
  6. Just Another Broken Heart
  7. When Silver Threads Are Gold Again
  8. There's No One Like Mother To Me
  9. In A Little Village Churchyard
  10. Jealous Hearted Me
  11. My Native Home
  12. Sweet Heaven In My View
  13. No Depression
  14. Bonnie Blue Eyes
  15. My Honey Lou
  16. In The Shadow Of The Pines
  17. Answer To Weeping Willow
  18. You've Been A Friend To Me
  19. Where The Silvery Colorado Winds Its Way
  20. Lay My Head Beneath The Rose
  21. Broken Down Tramp
  22. Lover's Lane
  23. Hold Fast To The Right
  24. Lord I'm Your Care
  25. Funny When You Feel That Way
  26. In The Shadow Of Clinch Mountain
Disk 4
  1. Hello Stranger
  2. Never Let The Devil Get The Upper Hand Of You
  3. When This Evening Sun Goes Down
  4. Jim Blake's Message
  5. Honey Is The Rock
  6. Look How This World Has Made A Change
  7. Little Girl That Played Upon My Knee
  8. You Better Let That Liar Alone
  9. Farewell Nellie
  10. Only Girl I Ever Cared About
  11. Goodbye To The Plains
  12. My Home's Across The Blue Ridge Mountains
  13. Dark Haired True Lover
  14. He Never Came Back
  15. Why Do You Cry Little Darling
  16. You Tied A Love Knot In My Heart
  17. Lonesome Homesick Blues
  18. Dark And Stormy Weather
  19. In The Valley Of Shenandoah
  20. Girl On The Green Briar Store
  21. Something Got A Hold Of Me
  22. Fifty Miles Of Elbow Room
  23. Keep On The Firing Line
  24. Waves On The Sea
  25. Rambling Boy
  26. You're Gonna Be Sorry You Let Me Down


Utgitt 2007 Format 4CD
Sjanger Country Antall disker 4
Antall spor 103 Artist The Carter Family
Label Proper Bestillingsnummer PROPERBOX127